Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 19 вересня 2018 р.

САМООСВІТА ПЕДАГОГА - НЕОБХІДНІТЬ ДЛЯ РУХУ ВПЕРЕД

У пошуках методичних, технологічних новинок педагог натрапляє на безліч освітніх платформ, які мають різноманітні онлайн-курси і пропонують підвищити обізнаність з певного кола питань своїм відвідувачам...
Важливим і надалі залишається мотивація педагога: навіщо потрібно проходити онлайн-курси? Тут поки що МОН України ніякими нормативними документами не окреслює механізм, відповідно до якого вчитель може обрати платформу, курси і підвищувати свій фаховий рівень.
Але час не стоїть на місці, і тому можливо буде цікавою запропонована інформація про сайти, освітні платформи. Тепер пропоную EdEra, де можна ознайомитися з курсами, які допомагатимуть під час вивчення тем з соціальної, духовної, психічної складових здоров'я.
Наступна платформа ВУМ: Відкритий університет майдану, який має багато онлайн-курсів. Вони стосуються різноманітних сфер взаємодії громадянина та органів місцевого самоврядування і державного управління: 

 "ПРОМЕТЕУС" - ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА, яка має теж дуже цікавий контент з різних питань життєдіяльності особи. 



 І це ще не все... Продовження буде... Крім змістового контенту, важливе місце відіграє світосприйняття учня щодо запропонованого матеріалу і можливість доступно викласти його у цікавій формі завдяки новинкам ІКТ...

Немає коментарів:

Дописати коментар