Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 30 травня 2022 р.

ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл" („Джура"). Довга дорога в дюнах...

 Традиційно травень не є місяцем для освітнього процесу. Безліч заходів, конкурсів, проєктів - усе це організувати, провести, взяти участь. Куди там навчанню чи урокам... 

У період російсько-української війни важливе місце відводиться військово-патріотичному вихованню, яке закладає у підростаючому поколінню дух звитяг та рівняння на героїв новітнього часу. 

Військово-патріотичний гурток "Школа безпеки" як переможець І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") представляв Заліщицьку ОТГ на обласному рівні. Тривалість заходу з 11 травня по 27 травня, і він відбувався онлайн. Наша команда "Шалені бджоли" готувалася до випробовувань "Відун" (знання історії українського війська), "Топографія" ("Що таке топографічна карта і похідні з неї?))), "Рятівник" та "Фізична підготовка"(підтягування). Керівниками були Василь Дяків, керівник військово-патріотичного гуртка "Школа безпеки" та Борис Безушко - вчитель фізичнох культури. 

До складу команди входили представники 9-11 класів: Руслан Кафлюк, Михайло Гриник, Станіслав Бандура, Ілля Давидюк, Арсен Крок, Юлія Гірчак, Анастасія Панчук, Олександр Базюк  та максим Курієнко. Команда пройшла успішно онлайн-конкурси, продемонструвавши командний дух та оптимізм, який є свідченням нескорености української нації. На високому рівні провели конкурс підтягування. 

Очікуємо  результатів! Віримо, що вони будуть високими. 





Немає коментарів:

Дописати коментар