Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 3 червня 2018 р.

САМООСВІТА - ЗАПОРУКА УСПІХУ ПЕДАГОГА

На сьогодні виникло багато платформ, які пропонують педагогам і всім зацікавленим людям пройти онлайн-курси для покращення своєї обізнаності у певній сфері. Рівень самоосвіти - це мотивація і потреба у пізнанні нових підходів до вирішення окреслених завдань. Для педагогів - це,  насамперед, засвідчення розуміння ефективної реалізації завдань Нової Української Школи, у якій визначені ключові компетентності необхідні для випускників.
Цікавими платформами, які пропонують нестандартні курси є Прометеус, EdEra, український проект "Якість освіти", ВУМ (відкритий Університет Майдану), іноземна освітня платформа Майкрософт "Партнерство в навчанні". До речі, у запропонованому онлайн-опитуванні вчителів, розробленого на замовлення  МОН України, з метою визначення критеріїв і механізмів реалізації їх сертифікації поданий більш повний перелік освітніх платформ і кожен може з ними познайомитися.
Результати такого навчання - це нові знання, вміння, навички. А на підтвердження - сертифікати. Можливо вони будуть враховуватися під час проходження курсів підвищення кваліфікації?))) Але це справа майбутнього...

  



Немає коментарів:

Дописати коментар