Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 11 червня 2018 р.

ОСНОВИ ЗДОРОВ'Я -2017-2018 Н.Р.

Позаду навчальниий рік і у дописі пригадаю, що корисного зробив як вчитель основ здоров'я для дітей, у якиз викладаю цей предмет.
Отож, у листопаді були проведені заходи у рамках Тижня безпеки життєдіяльності. Серед них важливе місце відводилося безпечній та небезпечній поведінці гімназистів під час освітнього процесу. Для кращого розуміння гімназисти 1-3 класів переглянули та обговорили фільм. Для того, щоб не забувати про це, можете ще раз переглянути та пригадати)))
Цього тижня гімназисти 1-4-х класів за бажанням мали можливість за допомогою QR-кодів розв'язувати ігрові завдання з тем основ здоров'я "Пожежна безпека", "Здорове харчування", "Безпека на дорогах" тощо. Було весело та цікаво спостерігати, як гімназисти наводять на коди свої гаджети, заходять у гру і виконують завдання, жваво обговорюючи правильність тієї чи іншої відповіді. Спробуйте))) Може і вам сподобається))) 
Опісля на електронну адресу вчителя основ здоров'я учні мали можливість надіслати відповідь на останнє запитання і отримати приз-заохочення.


Уроки присвячені Дню безпечного Інтернету, який відзначається 6 лютого 2018 року під гаслом: «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тебе!"

Відповідно до календарно-тематичного планування упродовж першої декади 2018 року учнів перших-других гімназійних класів знайомилися з фільмом "Найжахливіший тиждень Петрика!" Гімназисти були дослідниками-експериментаторами. У групах кожен з них після перегляду трагедії Петрика у конкретний день ділився своїм негативним досвідом користування Інтернетом, і які наслідки траплялися після цього. А потім група записувала правило безпечної поведінки в Інтернеті. Так, у класах з'явилося шість правил безпечної поведінки в Інтернеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар