Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 22 липня 2015 р.

Про "ПРАВИЙ СЕКТОР" І...

Ні для кого немає таємниць щодо організацій радикального спрямування. І крайні лівів і крійні праві - невеличкі угрупування, які головним методом боротьби проти всіх і вся обирають або терор, або мілітарну термінологію... Якщо у таких групах відсутня ідеологія, то незабаром вони стають просто бандитами, які грабують, нищать, вбивають, знущають. І часто це звучить як відновлення справедливості, виконання роботи за державні силові структури тощо. Друга проблема, яка теж виникає при створенні таких організацій, і яка є за сімома замками - це фінансування. Адже зброю, одяг, харчі, бази для підготовки тощо слід придбати чи організувати за кошти. І тут виникає питання "Чиї це кошти?". Щодо "Правого Сектора" - невідомість. Можна знову знадати карпатських опришків О.Довбуша, месників У. Кармалюка, терористів-народників, отаманщину і продовжити ряд сучасними організаціями....
Навіщо такі організації. Хто фінансує, той і замовляє музику. Тому кожен загін "Правого  Сектора", фінансуючись окремо, не буде підорядковуватися лише Д. Ярошу. Ті загони, які не фінансуються або фінансуються Міністерством оборони України, будуть змушені офіційно перейти у ЗСУ як окремі підрозділи.
Отаманщина ХХІ століття. Симон Петлюра - Головний Отаман (але все-таки отаман) теж мав багато війська на території України у 1919 році, Але інші отамани йому не підпорядковувалися і вирішували провінційні інтереси. Тому Україна впала. Чи потрібний "Правий Сектор". Так - це організація детонатор, організація-каталізатор, яка взяла на себе перші удари і режиму Януковича, і російсько-української війни. Але організація виконала тактичне призначення - вона зоорганізувала суспільство впливати на державу, щоб створити  нову армію. щодо стратегії, то у "Правому Секторі" є ідейні, яких дедалі менше і ті, які розуміють силу зброї, яких дедалі більше. Ідейні - проти конретного життя, ті, які розуміють силу зброю - за щасливе і часто безбідне у майбутньому життя. Варто очиститися від других і відкрито сказати, що першим з ними не по дорозі. Але для цього потрібна політична мужність і воля, а ще ідея, за яку першим варто боротися.

Немає коментарів:

Дописати коментар