Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 29 жовтня 2018 р.

ХХVI ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ КРОКСу У ТЕРНОПОЛІ...

Традиційно на осінніх канікулах у регіонах відбувається чемпіонат України з КРОКСу (Культурні, Розумні, Організовані,  Кмітливі, Сприитні). Цього року у десяту школу м. Тернопіль з'їхались по 2 команди із Заліщик, Мельниця-Подільської, щоб не тільки провести чемпіонат України, але й розіграти титул чемпіона області. У переліку конкурсів КРОКСу і спортивні, й інтелектуальні, й розвивальні. Одним словом, є можливість кожному з команди продемонструвати свої здібності та вміння. Господарі підготували та виставили 5 команд: "Школа Безпеки", "Ендорфіни", "Сьоме чуття", "Живчик", "Лайм", з Мельниця-Подільської - "Ейдос" та "Агронавти". Заліщики представили досвідчену "СОФ-Х" (капітан Ольга Шмиглик, судді - Ірина Якимчук, Діана Хандій, Тарас Радзіх, Юрій Угрин, Софія Миронюк, Тетяна Книш) та новостворену "Chosen" (учні 5(9)-А класу: Денис Тяско, Андрій Долинський, Марія Гошовська, Ярина Казимірик, Марта Хом'як, Юлія Безушко, Олена Бачинська).
"СОФ-Х" демонстрували стабільність, переважно посідали у конкурсах 3-5 місця. Найкращими досягненнями стали перемоги у двох конкурсах: "Логіка" та "7 питань" і три других місця у "Спритность", "Мистецтво", Спорт". Та цьго виявилося замало для того, щоб вибороти третє місце. До останніх конкурсів "СОФ-Х" йшов один в один з "Ейдосом" з Мельниця-Подільської. І "Організованість" та "Планета Земля" таки виявили команду, яка стала третьою - "Ейдос". На 6 пунктів відстав "СОФ-Х". Вони - четверті.
Щодо нової команди "Chosen", то вона набувала безцінного досвіду боротьби. Серед успіхів: другі місця "Окомір" та "Сюрприз", але багато штрафів не дало команді піднятися на почесне сьому місце. Вони разом з "Живчик" розділили 8-9 місця. А чемпіонами області стала тернопільські команди "Сьоме чуття", "Школа Безпеки" - друга.
В особистій першості від Заліщицького районного осередку КРОКС змагалося 6 учнів (Т.Радзіх, О.Шмиглик, Д.Хандій, С.Миронюк, М.Хом'як, О.Бачинська). Після 12 конкурсів: друге місце виборов Тарас Радзіх, у десятку увійшли Софія Миронюк (6 місце) та Ольга Шмиглик (9 місце). З молодого покоління Олена Бачинська стала 26 з 41 учасника особистої першості.
Призи презетувало тернопільске видавництво "Підручники та посібники". Щиро дякує Заліщицький районних осередок Культурних, Розумних, Організованих, Кмітливих, Спритних (КРОКС) С. Беднарчуку - голові обласного осередку КРОКСу, В. Якимчуку - голові міської організації "ТИДИВИ" за організацію та проведення на високому рівні заходу, директору гімназії О.Войчишин та голові ради гімназії І.Кукурудзяк, батькам членів команди за сприяння в організації поїздки.
Очікуємо на завершення та результати ХХVI чемпіонату України.  





Немає коментарів:

Дописати коментар