Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 16 жовтня 2018 р.

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ У ГІМНАЗІЇ

Гімназія не тільки дбає про інтелектуальний та фізичний розвиток учнів. Важливим для і знання про здорове харчування. 16 жовтня щороку відзначається всесвітній день здорового харчування. Ось тому вчитель основ здоров'я Василь Дяків організував два заходи, які мали на меті активізувати знання учнів про ознаки здорового харчування та вміння аналізувати гастрономічні задачі, які виникають під час походу у супермаркет.
Вранці захід відбувся для учнів третіх та сьомого гімназійних класів. На ньому також були директор гімназії О.Войчишин, заступник директора з виховної роботи Я. Рибак, класні керівники З. Копичинська та Н.Пацарина. Учні мандрували стежинами правильного харчування: які продукти шкідливі, як дотримуватися режиму харчування, як організовувати правильний раціон, які хвороби можуть виникнути внаслідок неправильного харчування...
А після обіду гімназисти 5-А, 5-Б та 4-Б класів - команди "Солодкі лимончики", "Помідорчики", "П'яте чуття" боролись за перемогу у гастрономічних конкурсах. І визначали, які фрукти корисні для організму, і намагалися якомога більше використати інградієнтів для українського борщу, і аналізували  корисність чи шкідливість упаковки тих чи інших продуктів у великих супермаркетах, і розгадували українські пісні про харчування. Було весело і класно. Перемогли 5-А клас: "Помідорчики", які отримали приз - апельсини, друге і третє місця з однаковими балами розділили команди 5-А та 4-Б класів. Вони теж отримали яблука.
Вдячний за допомогу Андрієві Долинському (5-А) - хронометристу, членам журі Анастасії Панчук (3-Б) та Ользі Тракало (4-Б). Було весело і захопливо.
Крім того, учні переглянули та обговорили відеоролики каналу "1+1" про здорове харчування... Тепер важливо донести цю інфомацію батькам та родичам та практично засвоювати знання щоденно дотримуючись правил здорового харчування. Про це поговоримо наступного разу.... ))))



Немає коментарів:

Дописати коментар