Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 15 квітня 2018 р.

НОВІ ВЕРШИНИ МАНІВЦІВ

У лютому-березні 2018 року науково-дослідницький інститут українознавства в одинадцяте проводив Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8-11 класів. У конкурсі два етапи: заочний, коли конкурсанти надсилають свої роботи для попереднього рецензування та очний, коли відбувається представлення робіт конкурсантами. У конкурсіі брали участь і діти-українці з інших країн.
Серед 101 учасників фіналу була і учениця 5(9) гімназійного класу Заліщицької гімназії Ольга Шмиглик. Вона презентувала роботу про українсько-польські відносини у Заліщицькій державній утраквістичній вчительській семінарії у першій чверті ХХ століття.
Крім основного конкурсу, учні-фіналісти взяли участь у інтернет-конкурсі з українознавства, де можна було відповідати на запитання з літератури, фольклору, етнографії, мови, історії, географії тощо.
У наполегливій боротьбі О. Шмиглик зайняла ІІІ місце у загальному заліку серед учнів-фіналістів  9 класів.
Щиро дякуємо мамі - Шмиглик Зої Володимирівні, яка супроводжувала і підтримувала доньку на конкурсі, та Войчишин О.Д., директору гімназії, за матеріальну підтримку юних талантів...
Відрадно, що цей конкурс стає традиційним для гімназистів і у ньому досягають успіхів.






Немає коментарів:

Дописати коментар