Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 29 квітня 2018 р.

12-й ЧЕМПІОНАТ ГАЛИЧИНИ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО - РОЗВИВАЮЧИХ ІГОР ІМЕНІ ЮРІЯ БЕРКИТИ

Завершується навчальний рік. Один з найцікавіших заходів КРОКСу - чемпіонат Галичини з інтелектуально-розвиваючих ігор ім. Ю. Беркити. Він відбувався традиційно на базі ЗОШ № 10 м. Тернополя. Всього у змаганнях брали участь команди Тернопільської школи № 10, осередків з Мельниця-Подільської, Заліщик, Слов'янська Донецької області. 
Заліщицький осередок представив на змагання дві команди: "ГЕЛЕКСІ"(капітан А. Сендзюк, О.Кукурудзяк, Л.Николайчук, А.Олексів, М.Сем'янів, С.Костинюк,  М.Гандзюк) та збірна "Сови" та "Фенікса" - "Соф-Х"(Т. Книш, Т. Радзіх, М.Пукіш, Ю.Угрин, І.Якимчук, Д.Хандій, А.Навізівська).
До командного заліку входили найкращі результати в особистій та командній першості, "Дуетах". Поза  заліком, але з призами відбулася "Бізнес-гра".
Цікавими і несподіваними видалися результати особистої першості: 4, 5, 6 місця зайняли відповідно Хандій Д., Угрин Ю., Радзіх Т. - з "Соф-Х", з "Гелексі" - 10 результат показав М. Сем'янів. 
У "Дуетах" А. Сендзюк та О.Кукурудзяк вибороли третє місце, а Т.Книш та Т. Радзіх - четверте. 
У позаконкурсній "Бізнес-грі" переможцем стала команда "Гелексі", "Соф-Х", до складу якого увійшов Т.С. Середюк, один з керівників Заліщицької делегації, - п'яті.
Наступного дня цікавинкою була командна першість. У запеклій боротьбі відрив у 6 балів між першим і другим місцем переможцями стали "Школа Безпеки", другими - "Гелексі", "Соф-Х" - знову четвертими...
У цілому команди виступили успішно. У загальному заліку "Соф-Х" - четверті, "Гелексі" - п'яті. 
Заліщицький  осередок КРОКСу дякує десятикласникам, які наступного року в силу об'єктивних причин не планують виступати на заходах КРОКСу. Цього року - три роки, як команди "Гелексі" та "Фенікс" розпочали виступи у КРОКСі... Вони багато вершин підкорили, багато досягли... Зрештою потоваришували з однолітками з багатьох областей України... 
Дякуємо керівникам - вчителям Безушку Б.В., Середюку Т.С. за керівництво делегацією, батькам, директору гімназії О.Д. Войчишин, директору автовокзалу Диковицькому С.В., які допомогли вирішити фінансові та організаційні, транспортні питання. 
Дякуємо С.Н. Беднарчуку та В.З. Якимчуку за підготовку завдань та проведення змагань, а ще вирішення організаційних питань.
 Особиста першість. 
"Вежа" ще на когось чекає?

Дуети... (Кукурудзяк О., А. Сендзюк)
Знову щось наколошматив))) В. З. Якимчук
 "Планета Земля" 
Питання: "Вистрибувати чи стояти?"

Переможці командної першості - "ГЕЛЕКСІ"

Немає коментарів:

Дописати коментар