Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 29 травня 2015 р.

ПРО ВЛАДУ, СУСПІЛЬСТВО І НЕ ТІЛЬКИ.....

Хто старший: курка чи яйце? Питання глибоко філософське і ніяк не риторичне. Зміна влади - це зміна облич, а не зміна суті.
Процес взаємин між владою і громадою, суспільством, громадянином як був, так і залишився консервативний. Чому будь-яка влада кохається у гігантоманії? Питання дивне, але минає уже близько півтора року, а НОВА ВЛАДА і далі прагне, щоб суспільство і надалі їй прислужувало. Останній дзвінок - свято зі свят...
Хто старший на ньому - звичайно випускники, педагоги, батьки. Ніби все зрозуміле, але.... Чекаємо першу особу області. Чому першій особі не прибути під час свята? Знову запитання. Напевне у жилах владної вертикалі існує бацила преклоніння перед вищим. Як у Шевченка - вищий нижчого і т.д.
Адже не навчальний заклад, хоч уже на словах майже демократичний і автономний, а саме місцева влада КАЖЕ І РЕКОМЕНДУЄ,  ЯК ЗРОБИТИ.
Смішно крізь сльози, смішно, бо таки гірко усвідомлювати мить, коли ти, як громадянин і надалі залежиш від думки, дії, побажань, вимог влади. Про яку ліберальність і контроль суспільства над владою говоримо? Є завжди вихід з такої ситуації. Коли вища осадова особа  району, області просто ставить на місце підлеглих. Коли вони представляють, підлаштовують всіх під.... Але карати чинопоклоніння у візантійських традиціях не прийнято. Отож, ми йдемо в Європу з візантійськими політичними традиціями. А там уже говорять - "зась"!
Хоч у цій події є важливий для нас момент - ВЛАДА ПООБІЦЯЛА, ЩО ВИДІЛЯТЬ КОШТИ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ ДЛЯ РЕКОНСТРУКЦІЇ АКТОВОГО ЗАЛУ ПІД СПОРТИВНИЙ ЗАЛ..... РАДУЄ, ЩАСЛИВІЄМО,,,, І, МОЖЕ, ВІРИМО.... про це у наступних меседжах....

Немає коментарів:

Дописати коментар