Загальна кількість переглядів сторінки

неділя, 20 листопада 2022 р.

СЮРРЕАЛІЗМ

Україна бореться. Україна перемагає. І кожен мав би розуміти важливість слова "солідарність". Солідарність - це символ єдности і бажання спільно творити нашу перемогу. Хто такі патріоти України? Це громадяни, які не крадуть і не наживаються на війні. Це люди, які усвідомлюють складність ситуації і не брешуть ні собі, ні іншим громадянам. Це люди, які, розуміючи складність ситуації, не проявляють цинізм стосовно тих, хто загинув, хто боронить нашу незалежність і до їх рідних у витончений спосіб. 

АКТ 1. 

Іде восьмий місяць широкомасштабного вторгнення. І...

"Наступного року Україна буде здатна самостійно забезпечити всі потреби сил оборони у бронежилетах та шоломах, повідомив міністр оборони України Олексій Резніков" (а де були два з половиною роки?).

"На сьогоднішній день налагоджене виробництво снарядів калібру 122-мм і 152-мм та 120-мм мін силами Укроборонпрому і відповідно підприємствами, які входять до його складу. Я маю надію, що протягом декількох місяців вони реалістично збільшать свої об’єми (восьмий місяць війни). Зобов’язання вже є. Ми вже випробували їхні вироби, і вони працюють і будуть працювати на полі бою, — зазначив Міністр оборони України". 

Також Олексій Резніков наголосив, що Україна наразі не планує виробляти боєприпаси калібру 155 мм для сучасних артсистем (чому?)Поки що, станом на сьогодні, виробництво 155-го калібру для сучасних артилерійських платформ натовського стандарту ми не налагоджуємо. Маємо надію, що будемо отримувати цю підтримку від партнерів. 

Але ми з вами маємо одну українську артустановку 155-го калібру «Богдана». (Чому тільки одну?) Вона пройшла перші випробування. У нас є прямий діалог з виробниками. І якщо і далі буде відбуватися розвиток цієї 155-мм артсистеми (чому "якщо"?), то відповідно під неї також буде налагоджено виробництво боєприпасів. Поки що снарядів 155-го калібру від наших партнерів нам достатньо, (відколи це на війні достатньо снарядів?) — повідомив Олексій Резніков".

Покликання: https://armyinform.com.ua/2022/11/04/v-ukrayini-nalagodzhene-vyrobnycztvo-artylerijskyh-snaryadiv-kalibru-122-mm-ta-152-mm/ 

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков розповів, що проблем із забезпеченням зимовим одягом наших військовослужбовців немає. Він запевнив, що відомство повністю закрило критичну потребу у цьому питанні.

10 листопада. 

"Заліщицька міська рада ініціює благодійну акцію «Подаруй тепло Захиснику» Станом на 26 жовтня 2022 р. Заліщицькою міською радою закуплено:

1. 151 комплект військової форми на суму 226 тис. 500 грн. (1 комплект - 1500 грн.);
2. 62 бушлати (1 шт. - 1600 грн.), 50 шт. з яких, передано на 4 відділ Чортківського РТЦК та СП на суму 99 тис.200 грн.;
3. 20 пар берців на суму 57 тис. грн. (1 пара -2850 грн.);
4. 20 комплектів термобілизни на суму 13 тис. грн. (1 комплект - 650 грн.).

Також, замовлено зимову форму у кількості 20 комплектів на суму 48 тис. грн. (1 комплект - 2400 грн.). Однак, це дуже мало, адже щодня до міської ради надходять прохання від військовослужбовців та їхніх родин допомогти одягнути наших Захисників". (щось не так... Або чогось не розуміємо)

АКТ 2.

Через постійні ракетні обстріли російських окупантів, українські лікарі змушені працювати в екстримальних умовах. Зокрема, у Львові кардіохірурги через відключення електрики робили складну операцію на серці в напівтемряві.

І у цей час...

У Тернополі відбувся Всеукраїнський освітянський форум «Нові виміри безпеки: виклики та рішення» (Чому у Тернополі освіта говорить про безпеку? Можна було у Херсоні, Миколаєві, Харкові. Скільки потрачено державних коштів - коштів платників податків для організації та проведення цього заходу і які рішення прийняті?) Світло на цих заходах  переважно було.

 
І ще....
Закриті станції метро "Незалежність" та "Хрещатик" уже давно. Світло на суперфіналі буде. Що цінніше - життя на операційному столі чи суперфінал? Кожен обирає своє. 

Немає коментарів:

Дописати коментар