Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 29 січня 2020 р.

НОВИЙ ПОГЛЯД НА ІСТОРІЮ.

Починаючи з 2019 року, людство вкотре повертається до подій Другої світової війни. У рамках реалізації завдань історичної пам'яті німецький фонд запропонував педагогам України, Білорусі, Росії та Німеччини на основі архівних матеріалів, а це близько 4000 листів жертв "нового порядку" та військовополонених, розробити плани-конспекти занять для учнів, презентувати свої методичні напрацювання педагогам. Проєкт так і називається "Новий погляд на історію". Адже серед нас стає дедалі менше очевидців подій, а проблеми історичної пам'яті та її впливу на свідомість сучасної молоді залишаються актуальними. 
Проєкт складається з декількох етапів. Перший етап, спрямований на знайомство учасників групи та підготовку презентації для виступу на другому етапі, який буде відбуватися у Берліні (Німеччина) напочатку березня. 
Конкурсний відбір проводила громадська організація "СТАН", яка своїми завданнями вбачає розвиток та утвердження демократичних принципів в Україні. До складу групи увійшли педагоги з Чернівців, Івано-Франківська, Луцька, Рівного, Заліщиків. 
Група активно обговорила план дій та її учасники взяли участь у трансляції програми громадського регіонального каналу UA: Карпати.


Немає коментарів:

Дописати коментар