Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 27 березня 2017 р.

ВІДКРИТИЙ КУБОК ОБЛАСТІ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-РОЗВИВАЮЧИХ ІГОР УНІКУМ



Заліщики - місто славне, з цікавими багатими традиціями. Уже вдруге, за підтримки міського голови А. Квач, начальника відділу з питань освіти, молоді і спорту Заліщицької РДА Н. Підгребі, Всеукраїнського дитячого творчого об'єднання КРОКС О. Толстової, обласного управління сім'ї, молоді і спорту Тернопільської ОДА Чорного, обласного осередку КРОКСу С. Беднарчука проведений Відкритий Кубок Тернопільської області з українських інтелектуальних ігор пам'яті Героя АТО Ореста Квача. На ньому, окрім уже відомих команд з Мельниці-Подільської, Тернополя, Заліщик, с. Острів Тернопільського району, правничого ліцею з Кременця були команди з Хоросткова, предстакники Бучача і с. Крива Руда Полтавської області. До заліку входили бізнес гра, яку проводив її автор П. Бабарика, "Інтелектуальна лотерея" та "Кращий ерудит". Крім того, для популяризації ідей КРОКСу провели організатори командну першість. На відкритті виступили директор О. Войчишин, А. Квач, О. Толстова, Р. Краснюк, Н. Підгребя. Усі учасники відчували упродовж двох днів теплу атмосферу і водночас безкомпромісну боротьбу, позитивні емоції і відчуття товаристськості...
У результаті переможцями в загальному заліку стала команда ЗОШ І-ІІІ ст. № 10 м. Тернополя, яка отримала кубок, друге та третє місце вибороли "Гелексі" та "СОВА" Заліщицької гімназії.
Серед КРОКСівських команд перемогу святкувала команда з Мельниці-Подільської, другими стали "Гелексі", третіми ЗОШ І-ІІІ № 10 м. Тернополя.
Патріотизм - в дії... Ось основний леймотив заходу. Адже пам'ять - це дія, дія, яка допомагає Україні стати кращою... 
Наступний турнір у Тернополі  Відкритий чемпіонат Галичини ім. Ю. Беркити. І невеличкий спогад: саме у Полтаві, у готелі "Турист" на міжнародному заході КРОКСу - "Друг", який організовував П.Бабарика з с. Крива Руда був і Орест Квач... Отак відбулася зустріч через 14 років: організатор і учасник... Трепетно і з почуттям пам'яті.
Невеличкий фотозвіт з місця подій

Урочисте відкриття заходу. 


 Чергове розумове завдання. Командна робота
 Секунди релаксу... І таке буває....

 СОВА - МАЙБТНЄ КУЄ УЖЕ СЬОГОДНІ

 ОРГАНІЗОВАНІСТЬ... ЗАРАЗ БУДЕ... ЧИ НЕ БУДЕ...






 ТАКИ БУДЕ.... 3,27С  і друге місце....

Народний депутат О. Барна - почесний гість заходу разом з керівниками

 Обруч-м'яч Знову доведеться тримати кулаки)))

 Гумка і географія... У КРОКСІ і таке буває...

 Невимушена атмосфера свята: спілкуються народний депутат О. Барна, 
директор гімназії О. Войчишин, голова КРОКСу О. Толстова

Напутнє слово народного обранця

Немає коментарів:

Дописати коментар