Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 9 квітня 2017 р.

НОВИНИ З ПОЛІВ МАН УКРАЇНИ

Х Міжнародний конкурс українознавства цього року не обійшовся без гімназистів. Марія Толуб'як, учениця 6(10) класу подолала І (заочний) етап і презентувала свою роботу на очному етапі, який відбувався у Києві з 30 березня по 1 квітня 2017 року. 
Успішно пройшовши випробування, вона гідно посіла перше міце з контрольної роботи. І знову говоримо про ті виклики, які стоять перед молодою науковою елітою. Вони полягають у тому, що науковці: і молоді, і з досідом, які у журі, не вмію чи не хочуть слухати тих, хто через рік-два прийде за студентські лави. 
Знову не дотримання регламенту виступу фіналістів, знову учасників член журі наполегливо перебиває, демонструючи власну культуру дискусії (чи її відсутність), знову потрібно учасникам переконувати члена журі, що його право вислухати конкурсанта до 7 хвилин і навіть не перебивати.
Можна припустити, що це так член журі провокує конкурсантів та випробовує їх нервову систему. Якщо так - то це трохи легше.
Але свято таки вдалося Марйці Толуб'як та її мамі. Щиро вдячні   Ользі Михайлівні за підтримку і розуміння. Багатство вражень - не передати... Вона залишаться у пам'яті  А ще неймовірний досвід. Приємно. що наша випускниця була куратором групи Марійки Толуб'як. Дякуємо Тані Мацьків, яка морально підтримувала кожного з учасників. 







Немає коментарів:

Дописати коментар