Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 18 березня 2017 р.

ВІЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ МАЙДАНУ - ПЛАТФОРМА МАЙБУТНЬОГО...

Інтернет як засіб онлайн навчання дедалі частіше спонукає до розробки платформ, на які виставляються різноманітні курси. Вільний університет Майдану - один з цікавих проектів. На цій платформі розміщуються багато курсів, які роз'яснюють  і допомагають вирішити проблеми  у різних сферах.... Курси цікаві, змістовні, практичні.... Побажання авторам - зробити тексти (відео) українською мовою.
І невеличкі роздуми... Про критичне мислення, про стратегічне мислення, про медіацію - це те, що сьогодні у тренді світового розуміння різних процесів, які відбуваються у світі... та, наскільки ті, хто проходить їх, будуть намагатися реалізовувати їх у своєму житті... Добре було б, щоб у курсах ті, хто досягає успіху саме завдяки знайомству з їх компетенціям, залишали коментарі. Це б створювало позитивну мотивацію іншим і наслідування іншими позитивних практик.
Ці курси важливі для розмивання патерналізму, який ще глибоко вкоренився в українській суспільній свідомості. Це реклама успішного проекту. Проекту для тих, хто не боїться залишити руку держави і вийти самостійно на шлях власного успіху.
Пробуймо, стараймося і єднаймося. Адже кожен успіх - це цвинтарний хрест на нашому патерналізмі і чим більше таких хрестів буде, тим більшою є не тільки надія, але й суспільна реальність ставатиме іншими...
  


Немає коментарів:

Дописати коментар