Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 13 липня 2023 р.

АМБАСАДОРИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПРЕМІЇ GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE - 2023

 Бути Амбасадором національної премії Global Teacher Prize Ukraine - 2023 почесно та відповідально. Сьогодні Громадська спілка "Освіторія" провела онлайн-сесію з метою консолідації зусиль для популяризації ідей премії та мотивуванні педагогів для участі у ній. Відбувся жвавий конструктивний діалог, на якому кожен окреслив своє бачення ролі та місця премії для педагогічної спільноти України. Надія Грачова  та Юлія Яцишина - координатори проєкту - вміло та класно провели таку важливу стратегічну сесію у доброзичливій атмосфері. Накреслено нові перспективи, визначено подальший рух для реалізації амбітних завдань. Наші педагоги завжди конструктивні, емоційні, позитивно заряджені і зі своїм поглядом на майбутнє. 

Ми - єдина педагогічна спільнота. Ми - рухаємо освіту України вперед. Ми хочемо бачити своє місце і брати той рівень відповідальності, який необхідний для подальших успішних кроків. До нових зустрічей. А ми - амбасадори національної премії - віримо, що вони відбудуться дуже скоро. Чекаємо на анонси і рухаємося вперед. Відпочиваючи перед "стрибком жаби" (за Я. Грицаком). Адже, щоб досягнути сталого розвитку треба рухатися швидко, нестандартно і з вірою у неминучість змін. 

Ми хочемо, що історіями педагогів надихалися всі; 

ми хочемо, щоб кожен, хто хоче відчути єдність команди педагогічної спільноти у непрості часи російсько-української війни, підтримку, оптимізм та пошук сенсів, був почутим; 

ми хочемо, щоб батьки та учні розповіли про педагогів, які робили і роблять неможливе у складін часи і на фронті, і в тилу;

ми будемо допомагати, ми будемо творити разом, спільно, адже ми - це ті, яким необхідно творити нову Україну, навіть у роки російсько-української війни, навіть у час невизначеності, навіть тоді, коли видається все проти... Але ми живемо, ми боремося, ми творимо, ми надіємося, віримо та любимо, ми йдемо з цілями та новим поглядом у майбутнє. Конкретним, рішучим, творчим, дієвим і людяним. 

Рухаємося.... 




Немає коментарів:

Дописати коментар