Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 13 липня 2023 р.

ВИВЧАЙ ТА РОЗРІЗНЯЙ: ІНФОМЕДІЙНА ГРАМОТНІСТЬ

 Довга дорога завжди потребує зусиль! А вона була, починаючи з березня, коли відбувалася реєстрація на курс "Вивчай та розрізняй: інформедійна грамотність" - проєкт виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольства США в Україні та Міністерства закордонних справ і міжнародного розвитку Великої Британії у партнерстві з Міністерством освіти та науки, Міністерством культури та інформаційної політики України та Академії української преси. 11 липня відбулося урочисте відкриття наступного етапу проєкту, який має на меті формувати різні види інформаційної компетентості для протидії фейковій інформації. 

Учасників курсу ознайомилися з курсом. Платформою, на якій є розроблені відповідні матеріали для використання на уроках історії, мистецтва, літератури, мови... 






Нас, учасників, познайомили з регіональними координаторами проєкту, окреслили завдання та механізми, канали взаємодії.
13 липня відбулася презентація платформи, на якій розміщені матеріали, які можна використовувати як вправи на уроках. Їх теми відповідають навчальним програмам. Старший координатор Олександра Розумієнко продемонструвала структуру вправ, акцентувала увагу на можливостях їх використання на різних етапах занять. 





З нового навчального року розпочнемо мандри... У світ інформації та правди. 



Немає коментарів:

Дописати коментар