Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 19 серпня 2022 р.

СЕРПЕНЬ. ТРАДИЦІЇ. СТАРТ.

 Друга половина серпня - це завжди початок. Початок підготовки до нового навчального року. Війна збільшила кількість викликів, які система не може вирішити, але водночас ніхто не відміняв освітнього процесу, як такого. Хоч він і ускладнений, і часто не визначений, і знаходиться під загрозою, але він є... 

Сьогодні близько 200 шкіл мають пілотні класи, які рухаються на один рік швидше, аніж інші школи, а тому вони мають можливість апробовувати навчально-методичні матеріали вже у 6 класі. І робити певні корекції задля їх покращення для змісту та методик. Саме тому авторський колектив підручника "Здоров'я, безпека, добробут" для 5 класу у складі Олени Шиян, Ольги Волощенко, Олександри Козак, Василя Дяківа, Алевтини Седоченко за організаційної підтримки видавництва "Світич" (генеральний директор Олексій Андрусич) провели два вебінари перед початковм нового навчального року. 

На них автори акцентували увагу на тих змінах, які впровадили у зміст інтегрованого курсу, пов'язані з війною, пояснили педагогам, як укладати навчальну програму на основі модельної. Також детально зупинилися на оцінюванні навчальних досягнень п'ятикласників та шестикласників у рамках наявної нормативно-правової бази. Окремо розповіли про профорієнтаційну складову, яку закладали автори у змісті та допоміжних матеріал, що можуть бути використані педагогами під час викладання. Запропонували інформаційно-методичні матеріали, які можуть бути цікаві під час підготовки до занять. Відповіли на запитання слухачів вебінару. Авторський колектив та видавництво "Світич" висловили щиру вдячність  педагогам за довіру у процесу вибору модельних програм та підручників, готовність до подальшої співпраці з метою покращення контенту та ефективного викладання курсу. 

Дякуємо всім, хто наближає перемогу і робить для неї все від нього залежне! 








 


Немає коментарів:

Дописати коментар