Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 16 серпня 2022 р.

ЛІТНІЙ КАЛЕЙДОСКОП З МАН УКРАЇНИ

 Декілька років МАН України приємно дивує. Такої кількости можливостей участи школярів у різноманітних заходах влітку (і не тільки) давненько не бачили. І справа  не тільки у кількости, але і якість, і мотивація - це справжня демократія в дії, де нікого ніхто не заставляє і не для галочки робить дитина. А тому, що цікаво і корисно для її розвитку. 

Отож, гімназисти теж прилучаються до таких заходів і набувають неодціненний досвід.

Була ще школа з профорієнтації. Тут сили пробувала Марійка Довбуш (6Б)


А ще, як завжди Міжнародна конференція "Україна очима молодих", де взяли участь Юлія Гірчак та Анастасія Панчук. Обидві набули досвід та подали тези, пов'язані з дослідженням історії рідного краю. 




З тих, хто отримав таке оголошення, принаймні двоє взяли участь: Ілля Шпортак (3А) та Валентин Бойчук (4Б). Батьки були задоволені, що діти мали можливість дізнатися про цікаве, розробляти командні проєкти і їх презентувати. 
Наступний захід МАН України 



Часто говоримо про STEM - а тут раз - і можливість. І з призовим фондом 1000 доларів. Знову ж інформую тих, хто відповідає критеріям. Треба попрацювати у віртуальному просторі, зібрати та запустити ракету-носій, потім провести дослідження і повернутися. Клас... Все у мотивації - і це демократія. 
Дві команди таки зареєструвалися і взяли участь: Валентин Бойчук (4Б), Дмитро Хом'як(3А) з братими Цуперами (3Б), друга команда - Максим Джумага (5Б) та Назар Цупер (5А). Всього взяли участь близько 150 команд з усієї України. результати будуть незабаром. Звичайно, не знаємо, наскільки переможними будуть оцінені проєкти наших гімназистів, але те, що це досвід і, можливо, для когось старт до вершин - то це точно. 
Третя можливість вчимося готувати TED англійською мовою. Це справді круто. Це вимір глобальний і потенційно успішний. Дерзаємо... Може хтось демократично таки спробує. Я вірю в те, що буде справді цікаво...



  




Немає коментарів:

Дописати коментар