Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 27 серпня 2022 р.

ІНТЕГРОВАНИЙ КУРС "ЗДОРОВ'Я, БЕЗПЕКА, ДОБРОБУТ" У 5 КЛАСІ НУШ

 У зв'язку з тим, що у 5 класі, починаючи з 2022-2023 н.р, запроваджується новий інтегрований курс "Здоров'я, безпека, добробут" на базі обласного інтситуту післядипломної педагогічної освіти був організований вебінар з метою ознайомити вчителів з його особливостями, алгоритмом складання навчальної програми, структурою та специфікою викладання відповідно до Державного стандарту базової середньої освіти. 

Зі вступним словом виступила керівник авторського колективу Шиян  Олена, завідувачка кафедри освітньої політики, докторка наук з державного управління, професорка. Вона ознайомила присутніх з особливостями викладання інтегрованого курсу у період війни. Акцентувала увагу на реалізації педагогами принципів педагогічної свободи. 

Василь Дяків, заслужений вчитель України зупинився на алгоритмі розробки навчальної програми на основі модельної навчальної програми.

Алевтина Седоченко, зупинилася на профорієнтаційній діяльности авторського колективу з питань реалізації завдань модельної навчальної програми. 














Немає коментарів:

Дописати коментар