Загальна кількість переглядів сторінки

неділя, 21 листопада 2021 р.

ШАЛЕНІ ОСВІТНІ УВЕРТЮРИ ЛИСТОПАДА. Серія 1.

 Листопад цього року, як завжди, є насичений різноманітними освітніми подіями. У них тісно переплелися і освітній процес, і методичний. Спробує все по порядку)

Щодо освітнього процесу, то тут справи наступні. Ще у серпні ми  на методичному об'єднані вчителів природничого циклу розробили план щодо впровадження інтегрованих проєктів, які б дали можливість дитині спростити ситуацію з виконанням домашніх завдань. Зокрема, з Оленою Лугофет, учителем біології ми знайшли точки дотику тем у 8 класі. Коли з основ здоров'я вивчаємо харчування і з біології вивчаємо харчування. Отак і народився інтегрований проєкт, коли восьмикласники мали змогу підготувати та представити презентацію, у якій і раціон харчування, і хімічні добавки, і отруєння. Все у комплекті))). Тож, запланували і тепер, у листопаді, реалізовуємо. Видається вдало. Один проєкт - дві оцінки))) Ніби спрощення відбулося. 

Друга серія - "довга дорога в дюнах". Події, пов'язані з підготовкою реферативних робіт обласного етапу конкурсу-захисту МАН для учнів 6-8 класів. Він розпочався ще з вересня, але вийшов на фінішну пряму у листопаді. Три роботи, дві з яких з історії України - Марта Шипітка та Ілона Стецька, одна - з популяризація екологічно безпечного способу життя - Юлія Зима. Усі учениці 4(8)-Б класу. 

Спочатку написання та підготовка, потім - презентація. Результати - попереду


Третя серія - у Міжнародний день толерантности (16 листопада) з 6(10) Б намагалися зрозуміти, що таке толерантність і за яких умов вона ефективна. Спочатку переглянули відео, а потім обговорювали і робили припущення щодо різних аспектів толерантности у різних випадках. 




Немає коментарів:

Дописати коментар