Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 3 грудня 2019 р.

УНІКУМ. ТРЕТІЙ СУПЕРКУБОК. ЗВЕРШИЛОСЯ....


Універсальні Неперевершені Інтелектуальні КУльтурні Метикуваті (УНІКУМ) – інтелектуально-розвивальна гра, яку впродовж 20 років організовує Тернопільський обласний осередок КРОКСу. Цього року втретє Суперкубок українських інтелектуальних ігор пам’яті Героя АТО Ореста Квача приймали Заліщики. На батьківщину Героя з’їхались 7 кращих команд, щоб у дводенних змаганнях визначити найсильнішого: «Епіцентр» та «ТИДИВИ» ЗЗСО № 10 м. Тернопіль, «Іпатій Потій» та «Гелексі-Відродження» з Заліщицької гімназії, Бучацької гімназії, школи смт. Товсте та с. Залізці Шумського району. 
У конкурсній програмі: «Кращий ерудит», «Все про все», «Бізнес-шоу», «Мій дім – Україна».
Після урочистого відкриття, на якому присутніх привітали родина Квачів та директор гімназії Олександра Войчишин, розпочалися ігри. 

Гімназисти-восьмикласники були наймолодшими: Олександр Лучин, Віталіна Анцібор, Ілля Давидюк, Юлія Огородник, Анастасія Панчук, Владислав Краснюк, Ілля Михайлюк, Михайло Нагуляк, Станіслав Носовець, Аліна Юрійчук, Христина Богуцька, Яна Сакало, Станіслав Радинський. Під час свого дебюту вони набиралися досвіду, вчилися працювати в команді, прагнули правильно відповідати на якомога більше запитань, заданих ведучими: Степаном Беднарчуком, Володимиром Якимчуком, Стасом Герасимчуком, Оленою Стасюк, Іваном Голиком.

У кожній з ігор були переможці. У «Кращому ерудиті» представники Тернополя та Бучача, у «Бізнес-грі» - Заліщики, смт. Товсте та Тернопіль. У «Все про все», яка надзвичайно сподобалась учасникам своєї динамічністю, сучасністю та різноманітністю, і в якій брали участь команди представників та «Вертушка» (Товсте-Заліщики), та в «Мій дім – Україна» перемогу святкували команди Тернополя та смт. Товсте. Серед успіхів гімназистів – четверте місце у «Кращому ерудиті» Іллі Давидюка, третє - у «Бізнес-грі» (Олександр Лучин, Юлія Огородник, Анастасія Панчук, Ілля Михайлюк, Станіслав Радинський), друге місце у конкурсі «Все про все», де в команді грали Ілля Михайлюк та Станіслав Радинський, четверте місце у загальному заліку команди «Іпатій Потій». У загальному заліку перемогу вибороли команди «Епіцентр», «ТИДИВИ» з Тернополя і смт. Товсте. 


На Суперкубок зібралися давні друзі, і він проходив у дружній, невимушеній обстановці. Кожна команда отримала призи – книги, подяки, грамоти. Всі учасники змагань та організатори залишилися задоволені яскравим заходом. Він засвідчує: пам’ять про Героя АТО Ореста Квача і про всіх героїв Небесної Сотні та полеглих за волю і залежність України в українсько-російській війні живе у серцях молодого покоління, якому продовжувати розбудовувати європейську державу.
Міський голова, мама Героя Алла Квач, директор гімназії Олександра Войчишин створили комфортні умови перебування та проведення змагань, підготували пам’ятні призи. Вони організували проживання («Роксоланочка» (Марія Навольська), «Оазис»(Андрій Качор), харчування (ПП Леся Монич) та місце проведення Суперкубка. Призи презентувало видавництво «Посібники&підручники» (Тернопіль), грамоти та подяки - управління сім’ї, молоді і спорту Тернопільської ОДА.

Під час закриття голова обласного осередку КРОКС Степан Беднарчук щиро подякував організаторам змагань за теплий прийом і вручив грамоти управління сім’ї, молоді і спорту Тернопільської ОДА за популяризацію та сприяння у реалізації державної програми молодіжної політики.
Життя продовжується. І тепер у 2020 році УНІКУМ знову скликатиме друзів. Приєднуйтеся, буде повчально, інтелектуально, неперевершено. Як завжди, і навіть краще.

Немає коментарів:

Дописати коментар