Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 1 грудня 2016 р.

ЧЕМПІОНИ КРОКСу - КОМАНДА ЗАЛІЩИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ "GALAXY"

Пройшло більше місяця як у Тернопільській ЗОШ № 10 відбувся чемпіонат області та регіональний турнір у рамках ХХIV чемпіонату України КРОКСу. Усі учасники з нетерпінням чекали підсумкової таблиці, у якій були загальні результати чемпіонату України. На чемпіонаті області боротьба проходила між командами "Ейдос"(м. Мельниця-Подільський), "Гелексі"(м. Заліщики) та "Школа Безпеки"(м. Тернопіль), і, зрештою, вони так і розташувалися у підсумковій таблиці. Різниця у балах між ними була незначною, а тому зберігалася інтрига розподілу підсумкових місць у таблиці чемпіонату України. І ось офіційна інформація від організаторів чемпіонату України. Отже, І місце та звання чемпіона ХХIV чемпіонату України виборола команда "Гелаксі"(м. Заліщицька гімназія), яка у деяких розумових конкурсах показала більшу кількість правильних відповідей, аніж найближчі переслідувачі - "Ейдос" (м. Мельниця-Подільський) та "Школа безпеки"(м. Тернопіль, ЗОШ № 10), - що дало змогу стати переможцями. Крім того, команди, що вибороли друге та третє місце, отримали штрафи. Заліщицька гімназія, яка презентує районний осередок КРОКСу, вперше за 15-тирічну історію свого існування досягнула найвищої вершини у таких престижних змаганнях. До цього призерами ставала у далекому 2004 році команда "Магістри". І ось новий успіх. До нього наполегливо і старанно йшли гімназисти 5А класу А. Сендзюк, О. Кукурудзяк, С.Костинюк, В. Шпак, Л. Николайчук, В. Дюжок, Л. Розновська. Ця команда успішно виступала упродовж літньо-осіннього сезону 2016 року, ставши спочатку чемпіонами України у загальному заліку у літньому чемпіонаті, потім у загальному заліку у VIII відкритому Кубку Поділля з інтелектуально-розвивальних ігор.
Важливо відзначити і те, що серед 35 команд, які брали участь у чемпіонату України, ще дві команди успішно представили Заліщицький районний осередок КРОКСу - "Фенікс"(5В клас, капітан Т. Книш, судді Т. Радзіх, М. Пукіш, гравці А. Навізівська, М. Сем'янів, І. Гнатяк, А. Угрин), який став у підсумковій таблиці 9, та "Сова" (4А клас, (капітан О. Шмиглик, судді Д. Хандій, І. Якимчук, гравці М, Гев'юк, Ю. Угрин, О. Гриник, Р. Материнчук) - 12. В особистій першості найуспішніше виступили А. Сендзюк(5 місце) та О. Шмиглик (7 місце).
  Цей захід відбувся завдяки старання і підтримці батьків, відділу з питань освіти (завідувач Н. Підгребя), директору гімназії О. Войчишин, керівникам Н. Тимофійчук та В. Дякову.  І ще одне - діти постійно і самостійно тренувалися у будні і вихідні, просто без нагадувань, просто, щоб досягти високих результатів, а це безцінне...

Немає коментарів:

Дописати коментар