Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

ІМІДЖЕВА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

15 грудня 2016 року у Тернопільському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти під керівництвом завідувача відділом менеджменту Соболяк Л.Є. відбулося відкрите засідання школи кадрового резерву області. На ньому розглядалося питання формування іміджу навчального закладу для подальшого розвитку конкурентоспроможності  у часи реформування.
У цьому заході брали участь директор ТОКІППО, кандидат історичних наук О.Петровський, кандидат педагогічних наук Р.Брик, кандидат наук О. Барна. Поділилися досвідом створення  формування іміджу навчального закладу директор Заліщицької гімназії О. Войчишин, заступник В.Дяків, директор сільської школи Підволочиського району Г. Трач. На завершення майстер-клас запропонувала О. Барна та відбулася подіумна дискусія про конкретні дії слухачів по формуванню позитивного іміджу навчального закладу.
У своїх виступах науковці звернули увагу на суперечність сучасного періоду і проблеми реформування освіти, основні принципи побудови іміджу навчального закладу, відбулася інтерактивна гра-опитування «наскільки ви готові до запровадження змін, пов’язаних з іміджем школи?».
Запрошені поділилися своїми баченнями щодо основних етапів формування та розвитку іміждевої культури, проблемами та викликами, які доводиться долати при цьому, зосередила директор гімназії увагу на міжнародній співпраці з організаціями, які формують глобальну майбутню освітню політику, міжнародні проекти, можливості інформацій, які потрапляють до навчального закладу. Заступник звернув увагу на можливостях Офісу 365. Продемонстрував ті можливості, які надає Офіс 365, та шляхи їх використання у навчально-виховному і методичному процесах.  Акцентував увагу на якісних змінах, що відбуваються в освітньому процесі на педагогічному і психологічному рівнях.
Наприкінці кожен зі слухачів мав змогу висловити своє бачення майбутнього школи і ролі адміністратора у формуванні та розвитку конкурентоспроможного навчального закладу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар