Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 5 червня 2015 р.

ДУМКИ ПРО ...

ПОСЛАННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ.
Просто і зрозуміло. Півтора години. Мілітарний підхід до майбутнього. А чи перспективний цей шлях? складно передбачити. Адже у пошуках маркерів Президент пішов шляхом "холодної війни" - "лякати і словом, і ділом ворога". Тільки стратегії немає. Тактика - так. Це сьогодні. А що завтра?Без освіти, без новітніх технологій, без розуміння того, що завтра чи війна, чи мир, а жити треба вчитися по-новому. У контексті не перспективності та ще один маркер - "буду говорити з олігархами мовою Рузвельта". Цікаво як? Олігарх - олігарху око не виколе. І яке право має один олігарх говорити про "братський поділ активів", якщо не показує приклад для інших.
Варіант вирішення проблеми: продати "РОШЕН", в бюджет віддати не менше 50%, отриманих коштів. А тоді і зібрати коломойських, ярославських, ахметових, фірташів і.... а далі, як карта ляже.... може щось і вийде - додати до скарбниці додаткові кошти.
Інший варіант: запровадити податок нормальних на прибутки олігархів, ну, десь 25-30%. дивись, і війна завершеться швидше, адже олігархам не вигідно втрачати надприрбуток.... хоч просте і зрозуміле для простого люду не зовсім зрозуміле для олігархів. у нас - Мрії, у них  - надприбутки! і це після МАЙДАНУ. напевне сон красивий минув?жаль, шкода, і....  

Немає коментарів:

Дописати коментар