Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 21 червня 2015 р.

"АВТОРИТЕТ" без авторитета....

Що робиться? Ніхто з пересічних громадян не може зрозуміти, яку "хворобу" підхопив Гарант. "Це про що, - запитаєте Ви. - Напевне про події останніх днів.
Серія перша. Гарант побачив загрозу своєму політичному іміджу. Від кого? Від Голови СБУ - Наливайченка. Яка причина? Гарант так і не дав пояснення. Але під тиском і бажанням задобрити голів франкцій - звершилося. Наливайченко - без портфеля.
Читати спроби якось пояснити дії Гаранта тут http://obozrevatel.com/blogs/34865-samoimpichment-poroshenko.htm
Серія друга. Гарант втомився від посади. Чому? Як можна пояснити його подання до Конституційного Суду щодо повернення звання Президента.... Януковичу. Це що? Напевне бажання передати владу і залишитися олігархом.... Але у такий час у Презирдента немає важливіших справ, аніж ця. От боротьба з олігархами, як задекларував у виступі "за Рузвельтом" - це не на сучасному етапі. Хоч не один олігарх уже відпочиває у безпеці і чекає, коли ж Гарант його попрохає. Немає.
Хочете прочитати детальніше:http://newsland.com/news/detail/id/1561664/
Серія третя. Окупанта назвати "єдиним словянським братським народом". Це те, що не входить ні в які меседжі про Революцію Гідності, ні про європейський вибір, ні про реформи в Україні. Соромно. Знову загравання, знову важка "шапка Мономаха" для нашого Гаранта, та чи нашого. Можна детальніше ознайомитися http://oppps.ru/poroshenko-ukraina-i-rossiya-eto-odin-narod-my-ne-dolzhny-voevat.html
Гарант постав перед вибором: або залишатися українським самостійним політиком, або шукати тих, хто буде додавати йому "авторитета" перед опозицією до його політики. Не може, не вміє цивілізовано Гарант спілкуватися з тим, хто дає змогу йому точки для подальших дій. Не може влада ставати європейською.... не може.... І, на жаль, ні Революція Гідності, ні Помаранчева Революція, ні бажання західному світу нам допомогти, - не допомагає. Як і суспільство доведено до крайнощі - воно втомилося від не діяльності влади... Навіть третій, четвертий, пятий і т.д. Майдани не змінять влади Олігархів.

Немає коментарів:

Дописати коментар