Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 27 квітня 2015 р.

ДУМКИ ПРО....

У нашому житті все дуже динамічно і неоднозначно... Ніби і хороша ідея, але завжди знаходяться люди, які свідомо чи ні намагаються її дискридитувати.... Український центр оцінювання якості освіти. Поважна структура. Її працівники зробили справжній переворот у свідомості громадян щодо можливості позбутися корупційної складової бодай під час вступу... І ЗНО з української мови та літератури 2015 року. Все перекреслило чи.... Стосовно тексту Галини Пагутяк, яка є Шевченківським лауреатом, і стосовно неї не дотримала така поважна організація авторських прав - це тільки квіточки. Людина, яка має гідність, разюче і миттєво відреагувала на це (див. http://pahutyak.com/%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B9-%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82/) Крім того, письменниця як громадянин закликала активно апелювати до такої інтитутції всіх, кого вона ущемила у своїх правах.
Друге, хто і навіщо складав такі запитання, які не мають однозначної відповіді? Риторичне запиитання, яке залишиться без відповіді.... На жаль.... Як залишуться без відповіді інші запитання, що стосуються не лише тих, хто зробив ТАКЕ, але й навіщо ЗРОБИВ ТАКЕ. (див. http://osvita.ua/test/46843/)
Хто винен і що робити? Радити дуже просто. Зробіть по-європейське: просіть вибачення в автора, заплатіть їй компенсацію за моральні збитки, визначте правильними БУДЬ-ЯКІ ВІДПОВІДІ у спірних запитання, і несіть відповідальність, панове, когось відсторонити, комусь догану, когось звільнити і не забути оприлюднити усю цю інформацію... Адже суспільство здійснює контроль на будь-якими установами, які фінансуються за кошти громадян. Захищати не честь мундира, а принципи і європейськість в освіті.... Чекаємо на продовження... І віримо...

Немає коментарів:

Дописати коментар