Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 9 грудня 2023 р.

ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

 Навіть у найскладніші часи гімназисти доводять свою силу волі та духу. 6 грудня 2023 року вчителем "Захисту України " Брусяком С.В. та вчителем основ здоров'я Дяковим В.Г. було заплановано провести спортивний захід, присвячених Дню Збройних Сил України між командами 6-7 класів. Повітряна тривога, яка тривала більше трьох годин не дала змоги його реалізувати. 


Але наступного дня - а це був четвер, - не зважаючи на повітряну тривогу, після її відбою у спортивному залі гімназії було "гаряче". 





Три команди - збірна 7-х класів, 6А та 6Б класу зійшлися, щоб засвідчити свої вміння командної роботи, перевірити витривалість, спритність, силу, влучність. Серед конкурсів були як індивідуальні - розбір та збір автомата, фіксування на витягнутих руках тягарів на час, так і командні - перенесення умовного потерпілого у протигазах, які необхідно було одягнути, відтискання на час, метання тенісного м'ячика у ціль, перенесення ложкою води на час, перенесення двох гир.


У цікавій змістовні боротьбі переможцем стала збірна команда 7-х класів, друге місце - за 6Б, третє - за 6А. 

Під час змагань команди отримали шалену підтримку від гімназистів. Наступні конкурси не за горами. Адже саме вони, на думку учасників, готують до захисту рідної держави. І чим більше будуть вправлятися, тим набуватимуть тих навичок, які необхідні у майбутньому. 

Немає коментарів:

Дописати коментар