Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 9 липня 2021 р.

ЛІТНІЙ ІНСТИТУТ "НАВЧАЙ ДЛЯ УКРАЇНИ"

 Чи хочуть молоді люди спробувати себе у педагогіці? Ті, хто не вчилися у педагогічному виші і не здобули диплом бакалавра чи магістра, але готові два роки працювати у школі, викладати уроки та натхнено і творчо спільно з командою реалізовувати найпотаємніші мрії учнів, педагогів, батьків і громади, щоб ставати кращими і суперовими. Дворічна Програма лідерства відкриває нові підходи до організації навчання у школі, допомагає шукати і знаходити ті "родзинки", що розкривають потенціал дитини. 

Така організація діє в Україні.  Вона називається просто "Навчай для України". Команда, яка створює середовище для занурення кандидатів в освітній процес з усіма проблемами та викликами, викликає захоплення та повагу. І це ще один крок до інтеграції в глобальний освітній простір, адже такі організації діють у  понад 50 країнах світу. Їх завдання - підготувати, а потім і супроводжувати тих молодих людей, хто має мотивацію, хто прагне випробувати свої здібности в конкретній школі. Цьогорічний Літній інститут проходить у змішаному форматі: онлайн та офлайн. І я безмежно  радий долучитися до менторів, які передають свій досвід та натхнення майбутнім педагогам.  Дякую команді, яка запропонувала взяти участь у цьому класному заході. Чудова оптимістична, радісна атмосфера навчальних сесій. Багато питань. І це дуже добре, адже хто питає, той думає. А мислення - рушій всього прогресивного і майбутнього.  

Це перші кроки пізнання майбутніх педагогів. У них різний життєвий досвід, мотиви, здібности, але вони готові запалювати своїм оптимізмом серця та душі дітей. І в цьому вони - єдині. Щасти вам, молоде покоління! Віримо, що ви знайдете своє покликання і будете і в майбутньому творити нову школу - школу майбутнього, школу європейських стандартів. До товариства творчих педагогів ми приймаємо вас. І все буде - ок! Бо ми - єдині у прагнені розкрити творчий потенціал кожної дитячої душі. 









Немає коментарів:

Дописати коментар