Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 27 лютого 2021 р.

І ЕТАП КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ МАН УКРАЇНИ

 Щороку відбувається захист науково-дослідницьких робіт МАН України. 2021 року - учні Заліщицької державної гімназії беруть у ньому участь в 20-й раз як слухачі Заліщицької філії обласного відділення. Цього року вперше захист відбувався в онлайн і за новими вимогами. У відділенні "Історія" було предсталено чотири роботи. Анастасія Горук та Тетяна Заячковська - у секції "Історія України", Тетяна Горобець та Тарас Деліу зі школи смт. Товсте. 

Під час онлайн захисту членами журі були вчителі гімназії Галина Коцебейчук та Наталія Гуцуляк. На заході була директор гімназії, яка привітала присутніх з його відкриттям. Роботи учнів стосувалися ХХ століття. Анастасія Горук презентувала своє розуміння реалізації більшовиками завдань коренізації (українізації), Тетяна Заячковська - про причини та наслідки Голодомору 1932-1933 років, Тетяна Горобець ознайомила з діяльністю ОУН-УПА у Заліщицькому повіті упродовж 1941-1945 років, а Тарас Деліу про місця захоронення євроеїв у роки Голокосту.

Захід відбувся на високому рівні. Побажаємо учасникам подальших успіхів у ІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України. Він теж буде відбуватися онлайн. І на завершення невеличкий фотозвіт)))






Немає коментарів:

Дописати коментар