Загальна кількість переглядів сторінки

середа, 17 лютого 2021 р.

"Демократична школа" презентує Тулбокс. Онлайн-конференція “Компетентнісне навчання у базовій середній школі».

У рамках онлайн-конференції “Компетентнісне навчання у базовій середній школі», що відбувалася 02-05 лютого 2021 року, був учасником онлайн-зустрічі "Як використовувати вправи з Тулбоксу онлайн".
Спікери-тренери програми "Демократичної школи" Наталія Кідалова, переможниця премії Global Teacher Prize Ukraine - 2019, та Надія Кравченко презентували присутнім платформу Тулбокс, її змістове наповнення та особливості методики його використання. Продемонстрували на прикладі інтегрованої вправи, яка пов'язана з цінностями і водночас з темою з української мови - "Прикметник"для учнів 6 класу, як можна працювати з платформою. Онлайн-майстерклас був динамічним інтерактивним, ми мали змогу наживо попрацювати із запропонованими матеріалами. 
Після детального аналізу і практичної частини нам запропонували розробити методику використання  вправ з платформи Тулбокс онлайн. Робота у групах, запис пропозицій, креативнее спілкування - усе це дало можливіть виробити групові рекомендації щодо використання матеріалів. Особливу увагу присутні звертали на багато викликів, які виникають під час онлайн-навчання, та пропонували свої шляхи їх вирішення. 
Дякую "Демократичній школі" за можливість працювати у такій класній команді.  



Немає коментарів:

Дописати коментар