Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 27 серпня 2020 р.

ЛІТНЯ АКАДЕМІЯ CLASSTIME - КРУТО І НЕЗАБУТНЬО)))


Упродовж липня - серпня платформа Classtime запропонувала Літню Академію педагогам, які можуть долучитися до її активного використання в освітньому процесі... Заняття відбувалися у зручному форматі. Спікер Євгенія Гагаркіна - дуже круто, доступно, коротко і зрозуміло у коротких відео пояснювала як концепцію, так і механізми реалізації. Несподіваний ракурс навчання - у групах, коли організатори пропонували групам самостійно проводити сесії. На них можна було поділитися досвідом, розповісти цікавинки використання платформи. Платформа також пропонувала виконувати (апробувати) командні ігри. Від них теж отримали насолоду та досвід. 
Що нового, крім командного (групового) навчання, виконання завдань в індивідуальному темпі запропонували творці платформи? 
По-перше, загальні параметри курсу дуже демократичні - необхідно було виконати 7 з 9 запропонованих завдань. 
По-друге, завдання були як особистісні, так і практичні, і методичні, що "олюднювало" курсу. 
По-третє, завдання не були довгими і не дуже теоретизованими, тобто організатори прагнули, щоб педагоги підвищували свою мотивацію використовуючи сервіс...
По-четверте, команда завжди підкреслювала те, що працює постійно над функціональним удосконалення сервісу, враховуючи побажання педагогів.
По-п'яте, демократизм команди справді заслуговує на повагу та захоплення. Адже, необхідно виконати тести, але мінімальна кількість (відсоток) не визначений. Це дає змогу відчувати себе розкутим і не затиснутим у певні межі... Це класно і перспективно. Тобто помилка для вчителя - не проблема, не стрес, а стимул для вдосконалення. Це світовий підхід і в цьому відчувається і професійність, і ефективність комунікації організаторів та учасників.
По-шосте, організатори пропонують, окрім сертифікатів, ще акційну знижку на пакет "Преміум" і пропонують залучати колег до підключення до сервісу... 
Працюючи уже два роки, я пересвідчився, що сервіс CLASSTIME успішно та ефективно допомагає долати виклики організації сучасного освітнього процесу. 
Запрошую колег спробувати.


Немає коментарів:

Дописати коментар