Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 18 листопада 2018 р.

ДРУГИЙ СУПЕРКУБОК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ІГОР УНІКУМ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЯ АТО ОРЕСТА КВАЧА

Напередодні Дня Гідності та Свободи, який відзначає Україна 21 листопада, у стінах Заліщицької гімназії відбувся Другий суперкубок Тернопільської області з інтелектуальних ігор УНІКУМ пам'яті героя АТО Ореста Квача. У ньому взяли участь 7 команд, які ставали переможцями Кубка УНІКУМу: господарі змагань, команди з смт. Товсте, Тернополя (ЗЗСО № 10), Кременця (ліцей), Бучача(колегіум), Бережан (ЗЗСО № 2), Залізців (НВК) Шумського району. Під час урочистого відкриття заходу привітали учасників змагань директор гімназії О.Войчишин, міський голова, мати Героя АТО А. Квач. Команди вшанували пам'ять Ореста Квача та полеглих в АТО хвилиною мовчання.
Упродовж двох дні юні інтелектуали змагалися у конкурсах "Персона", "Все про все", "Мій дім - Україна", "Бізнес-гра". Варто відзначити злагоджену роботу всього оргкомітету, до складу якого входили голова обласного осередку КРОКС С.Беднарчук, Тернопільського міського осередку "ТИДИВИ" В.Якимчук, багаторазовий чемпіон України в особистій першості КРОКСу С.Герасимчук, О.Стасюк, голова шкільного осередку КРОКСу ЗЗСО смт. Мельниця-Подільська І.Голик.
У напруженій і приблизно рівній боротьбі у загальному заліку перемогла команда Заліщицької державної гімназії (Андрій та Юрій Угрин, Ольга Шмиглик, Софія Миронюк, Діана Хандій, Оксана Кукурудзяк), яка була другою у "Персонах" та "Бізнес-грі", четвертою - у грі "Все про все", третьою - у "Моя країна - Україна". Другими стали представники смт. Товсте, третіми - ЗЗСО № 10 м. Тернополя та Бучацький колегіум.
Ніхто з учасників змагань не залишився без призів, які надало видавництво "Підручники & посібники" (представник В.Карпа). Проживання учасників та пам''ятні подарунки для команд забезпечила Заліщицька міська рада. Харчування на базі Заліщицької гімназії організував директор та ПП Монич Л.А. 
Пам'ять про Героя АТО Ореста Квача буде залишатись у серцях кожного з учасників змагань і не зітреться часом, адже Герої не вмирають. Вони живуть у справах сучасників та майбутніх поколінь.




























Немає коментарів:

Дописати коментар