Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 27 листопада 2018 р.

"ВЧИТЕЛЬ РОКУ - 2019" (НОМІНАЦІЯ "ОСНОВИ ЗДОРОВ'Я" (І ЕТАП)

У понеділок на базі Заліщицької гімназії відбувся перший (районний) етап щорічного учительського професійного конкурсу "Вчитель року - 2019" (номінація "основи здоров'я"). П'ять конкурсантів з закладів загальної середньої освіти сіл Бедриківці, Дзиняча, м. Заліщики № 2, гімназії демонстрували свої вміння, презентуючи досвід педагогічної діяльності, захищали конспекти уроків, у формі інформаційно-просвітницького тренінгу, виконували практичні вправи та завдання для підсумкового тематичного оцінювання, запропоновані журі. На завершення були онлайн-тести на платформі interactive.ranok.com.ua , де кожен конкурсант мав можливість перевірити свої знання з предмета відповідно до програми.
Журі, а це Андрій Володимирович Хом'як, вчитель гімназії, та Ярослав Васильович Марчук, методист районного науково-методичного кабінету, доброзичливо ставилося до конкурсантів.
Змагання завершилося і тепер конкурсанти в очікуванні результатів. Щиро дякуємо за толерантність та творчий підхід журі у визначенні конкурсів.  

Немає коментарів:

Дописати коментар