Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 11 грудня 2017 р.

І СУПЕРКУБОК З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ІГОР УНІКУМ

Відділом сім"ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації за сприяння Тернопільського обласного осередку ВДТО "КРОКС" 10 грудня п.р. організовано та успішно проведено 1-й Суперкубок Тернопільщини з українських інтелектуальних ігор "УНІКУМ" за участі кращих команд області останніх років. Перемогу здобула команда Кременецького ліцею. Другими були учні Бучацької гімназії, третіми Заліщицької гімназії.
Боротьба між командами була запеклою. Інтрига збільшувалася з кожним туром. Традиційний тест "Україна" продемонстрував приблизно рівні сили всіх команд. Вирішальним туром стала "Мозаїка". Саме цей тур дав змогу команді гімназії переміститися на третє місце. Останній тур "Що? Де? Коли?" не вніс змін у розташування призерів. 
Команда "СОВА", а саме вона представляла гімназію, була в експериментальному складі: Ольга Шмиглик, Ірина Якимчук, Софія Миронюк, Діана Хандій з 5А класу, Оксана Кукурудзяк - з 6А. 
Наступний захід КРОКСу Кубок кроксунів всіх поколінь. А Заліщицька гімназія вдячна директору і батьківській спільноті за підтримку в успішному виступі, і С. Беднарчуку та команді, які чітко і класно організували та провели захід. КРОКС-УНІКУМ - живе!



Немає коментарів:

Дописати коментар