Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 26 січня 2016 р.

"ВЧИТЕЛЬ РОКУ - 2016" (Фінал)

Шановні друзі... Вчора обласний етап конкурсу "Вчитель року - 2016"  став історією. Журі визначило переможців і їм торувати шлях до вершин заключного етапу.
Лауреати можуть продовжувати своє сходження на вершини педагогічної майстерності. А переможці готуватись до нових конкурсних випробовувань.
Хоч педагог як публічна особистість постійно у русі. І рух до самовдосконалення не визначається конкурсами. Він визначається батьками, педагогами, учнями, внутрішніми потребами пошуку. Конкурс - тільки один з багатьох шляхів до цього. Конкурс допоміг сформувати команду. Команду однодумців і справжніх майстрів своєї справи.
Приношу щиру і глибоку вдячність всім, хто підтримував мене впродовж всього конкурсу. Це для мене важливо. Адже тільки команда творить успіх, адже тільки підтримка допомагає і додає снаги і сил, примножує віру і народжує творчість 
Вдячний журі, друзям-конкурсантам за розуміння, підтримку і творчість, вдячний всім, організовував це свято педагога: оргкомітету, методисту, департаменту... Всім успіху, здоров'я, натхнення і майбутнього...

4 коментарі:

  1. Василь Григорович - людина і професіонал найвищого гатунку! Беру приклад і буду співпрацювати!

    ВідповістиВидалити
  2. дякую. Творимо Україну разом і не наступаємо на граблі минулого. Дія, діяти і ще раз діяти...

    ВідповістиВидалити
  3. Найщиріші вітання! Нових звершень і перемог! Ваша творчість і нас надихає на роботу. Удачі Вам.

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю з перемогою.Удачі, натхнення і нових вершин.

    ВідповістиВидалити