Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 25 травня 2024 р.

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

 Завжди відповідально та приємно брати участь у курсах підвищення кваліфікації, коли є можливість поділитися досвідом, почути думки з приводу методологічних чи методичних питань. За що я вдячний Тернопільському комунальному методичному центру науково-освітніх інновацій та моніторингу. Вже третій рік маю можливість знайомити слухачів з напрацюваннями, які стосуються організації та проведення краєзнавчої роботи у закладі освіти. 

15 та 17 травня 2024 року мав приємність окреслювати науково-методичні та методологічні  засади краєзнавчої роботи для слухачів курсів підвищенням кваліфікації. У другій частині приділив увагу на практичній складовій, зазначаючи виклики та проблеми, які можуть виникати. І як можна їх пробувати вирішувати. Слухачі ділилися власним досвідом і це важлилво з огляду на те, що досвід завжди потребує переосмислення та трансформації для нового і прогресивного. 

Особливо дякую Г.Г. Свінних та Ж.І.Ханзель за підтримку та надану можливість. Меж досконалості немає. Тому продовжуємо шлях до пошуку нового, але не забуваємо про раціональне зерно минулого - доброго і ефективного. 







Немає коментарів:

Дописати коментар