Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 31 травня 2024 р.

ДОСЯГНЕННЯ НОВІТНЬОГО ЧАСУ

 У травні традиційно відбувається військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура") у двох вікових категоріях. Цього року 14 команд закладів освіти Заліщицької міської ради  "Джури" змагалися на базі загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с. Угриньківці. Нашу гімназію представляла команда "Козацька юнь". До її складу входили гімназисти 4(8) класів: ройовий Н.Богуцький, І.Стойко, О.Шмілко, Р.Соценко, В.Чельняк, П.Біюк, Е.Бульдяк, В. Панчук, С.Петрів, І.Шпортак. Керівниками були В.Дяків (керівник військово-патріотичного гуртка) та Б.Безушко (вчитель фізкультуру).  

Змагання складалися з конкурсів "Впоряд", "Відун" (історія України), "Рятівник" (надання першої медичної допомоги), "Смуга перешкод", "Фізична підготовка" (підтягування та відтискання), "Стрільба", "Споряджання магазину" (5,45 мм)

Керівниками команди була проведена значна підготовча робота. Сприяв підготовці і заступник директора з виховної роботи Я.Я.Рибак. Гімназисти рівно пройшли кожен з конкурсів. І отримали три призові ІІІ місця - "Відун", "Споряджання магазину", "Смуга перешкод". Але у загальному заліку ми вибороли загальнокомандне друге місце, про що дізналися на урочистому закритті 17 травня 2024 року. За перемогу ми отримали кубок, грамоту управління освіти Заліщицької міської ради та приз - намет. Це вперше за роки існування гімназії такий успішний результат участі гімназистів у "Джурі". Присвячуємо перемогу тим Героям, які віддали життя за свободу та незалежність нашої України. 

Дякую всім членам команди та Б.В. Безушку за наполегливість, працю, наснагу та волю до перемоги і сподіваюся на подальші успіхи.















Немає коментарів:

Дописати коментар