Загальна кількість переглядів сторінки

неділя, 12 травня 2024 р.

ЗАХИСТ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ ПРОЄКТІВ МАН УКРАЇНИ

 10–11 травня на фіналі Конкурсу-захисту МАН підлітки представили свої науково-дослідницькі проєкти у відділеннях «Історія», «Математика», «Хімія та біологія», «Філософія та суспільствознавство». Все в житті повторюється, тільки на іншому рівні. Цього року дві роботи учениць Заліщицької державної гімназії були представлені на заключному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України. Це була Петрінчик Анастасія у секції "Історія України" з роботою про антигетьманське повстання 1918 року та з "Філософії" Антоніна Шевчук, яка презентувала роботу щодо сенсу життя за твором В.Франкла.

Це був новий досвід для мене як керівника, адже захист був онлайн і складався з двох етапів - постерного захисту та конференції. Попередній досвід на цьому рівні був далекого 2015 року і не дуже вдалим. Діти задоволені. Результати будуть оголошені 15 травня 2024 року. Можна також проголосувати за постери гімназисток, пройшовши за покликанням https://www.jasu2024.com/



Щиро дякуємо Тернопільському обласному відділенню МАН України та науковцям тернопільських виших закладів освіти за надану конструктивну методичну та наукову допомогу. Ми - дужчі. Ми - варті перемог. 


Немає коментарів:

Дописати коментар