Загальна кількість переглядів сторінки

середа, 1 листопада 2023 р.

КОНКУРСИ

 Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за підтримки Спілки молодих державних службовців України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді. У 2023 році Конкурс проводився у 6 номінаціях. Вік конкурсантів від 14 до 35 років.

Свої сили у ньому спробувала учениця 5(9)-Б класу Антоніна Шевчук. Вона запропонувала своє бачення у розкритті теми: «Реформування державного управління в контексті європейської інтеграції України». Були оголошені результати. Шевчук Антоніна - учасниця конкурсу. Конкурувати зі студентами та аспірантами було складно. Дякуємо за участь.

Національний проєкт з медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики анонсував всеукраїнський конкурс учнівських відеосюжетів «Репортер»
Учні 9-11 класів з усієї країни зможуть спробувати себе в ролі справжніх кореспондентів! Щоб узяти участь у конкурсі, вам необхідно підготувати відеосюжет до 3-х хвилин на одну з тем:
⚡️ небанально про українську культуру;
⚡️ як війна вплинула на спільноту мого міста чи села;
⚡️ моя євроінтеграція.



50 фіналістів отримають приємні подарунки, а 10 переможців — ще й можливість потрапити на 3-денний «Репортер Camp», де поспілкуються з топовими медійниками та інфлюенсерами! 🤩
Національний конкурс «Репортер» реалізовується національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики за підтримки ПРООН в Україні та фінансування урядів Німеччини та Японії.
Організаційно-менеджменська складова була у традиціях покоління "альфа" - точковість. Пропозицію було надано 5 учням 9-10 - класів. Дітям, які можуть спробувати виконати. І це те, що трапляється у нас дуже часто. Діти не хочуть виходити з "бульбашки комфорту". Вони не бачать у цьому сенсу, мотивації, докладання зусиль)))
Чи є герої? Так, є... Людина, яка спробувала. Це Шевчук Антоніна. За це окрема подяка. Звичайно, все пізнається в порівнянні, але людина, яка доклала зусиль, спробувала вийти з меж комфорту, багато значить. Дякую, Тоню! Рухаємося далі. Це новий досвід і думаю, що він Тобі придасться у подальшому житті. Важливо пробувати, відчувати потребу. Далі буде.
Вчитися завжди не пізно, удосконалюватися непізно. Успіху - в подальшому. Хай допоможе Бог!

Немає коментарів:

Дописати коментар