Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 19 лютого 2022 р.

ПЕДАГОГІЧНЕ ПОПУРІ. СЕРІЯ 3.

 Шалений темп завжди викликає емоції. 10 лютого відбулося представлення підручника "Здоров'я. Безпека. Добробут"(5-6 класи, інтегрований курс) для вчителів Черінвецької области, які викладають предмет "основи здоров'я". Зустріч оргнанізували Чернівецький інститут післядипломної педагогічної освіти та видавництво "Світич". Відрадно, що вітали нас керівництво закладу та методист, який відповідає за викладання предмета "основи здоров'я". 

Було весело, драйвово, цікаво та захопливо. Педагоги хотіли дізнатися якомога більше про авторів, підручника, його особливості. Чим він відрізняється від інших підручників? Щиро вдячні за такий професійний та корисний діалог. Авторський колектив та видавництво "Світич" вірить, що продовження успішної співпраці буде....





І 16 лютого 2022 року. Лайфхаки від Василя Дякова. Це було незабутньо. Для такої великої авдиторії - 1000 педагогів я проводив майстер-клас вперше. дякую за підтримку і команді, і видавництву "Світич".  Представив повний "бойовий" набір для використання на уроці з теми "Менеджмент (організація) розпорядку дня" з варіантами для кожного (чи майже кожного) випадку. Ознайомив з поняттям "конструктор уроку", який дає змогу використовувати той чи інших варіант вправи, враховуючи широкий спектр реалій. Було багато запитань. Дякуємо всією командою за довіру та віримо у ваш правильний вибір. 



 









 

Немає коментарів:

Дописати коментар