Загальна кількість переглядів сторінки

неділя, 27 червня 2021 р.

ЗУСТРІЧ З ПЕДАГОГАМИ БЛИЗНЮКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТИ

 Червень, 2021 року. Спека не дає продиху. Сонце - в зеніті, спека, парко, дощ, блискава з громом, і знову - по колу. Відпустка. Але для педагогів немає спокою. Знайомтесь - Близнюківська селищна рада Харківської области, де селищний голова, (УВАГА!) маючи кошти у місцевому бюджеті, хоче їх використати на розвиток освіти ОТГ, водночас розуміючи важливість оптимізації закладів освіти. 24 червня 2021 року відбулася зустріч з молодими, творчими педагогами. Метою зустрічі, на думку селищного голови Короля Геннадія Степановича, була мотивація молодих педагогів до продукування нових, креативних ідей у рамках ідеї формування ефективного освітнього середовища. Тут і організація гуртків, і активізації позашкільної роботи, і співпраця з ГО та освітніми організаціями, що можуть спонукати до розвитку творчого потенціалу школярів, і проведення конкурсів проєктів. Озвучували і виклики, пов'язані з відсутністю якісного інтернету, матеріально-технічного забезпечення, доріг і логістики добирання учасників освітнього процесу до опорних шкіл тощо. 

Серед педагогів були вчителі, які викладають різні навчальні предмети, (і не один). А ще проведено онлайн опитування, використовуючи сервіс Офіс 365. Це дало змогу більш цілеспрямовано вести діалог. 

Вірю, що таких голів в Україні багато, і хочеться, щоб вони як господарі громади розуміли важливість кроків, що допоможуть реалізовувати завдання освіти відповідно до європейських стандартів. Але для цього необхідна співпраця і командна робота. І час, якого завжди не вистачає. 

Немає коментарів:

Дописати коментар