Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 17 жовтня 2020 р.

ДІЯЛЬНІСТЬ МАН: НОВІ РЕАЛІЇ - НОВІ МОЖЛИВОСТІ

Мала академія наук України у період пандемії прагне розвивати нові можливості вже традиційних Всеукраїнських вікритих інтерактивних конкурсів "МАН-Юніор Ерудит" та "МАН-Юніор Дослідник". Для їх місцевих та регіональних координаторів організатори провели двохденних онлайнсемінар-практикуму на тему: "Педагогічне партнерство у роботі з обдарованими дітьми". Захід відбувся 10-11 жовтня 2020 року на платформі Zoom. У ньому брали участь понад 100 педагогів з різних куточків України. Учасниками стали педагоги-координатори конкурсів і ті, хто тільки хоче долучитися до цієї роботи. 
Роботу семінару-практикуму розпочала завідувачка науково-дослідної експериментальної лабораторії (філії) НЦ «МАНУ» Світлана Білоус. З вітальними словами звернулися до присутніх працівники НЦ «МАНУ» Анна Грітчина та Лариса Таран, викладач секції історії України з відділення історії МАН Тернопільського обласного відділення, переможець національної премії «Global Teacher Prize Ukraine 2020» Василь Дяків.
Протягом двох робочих днів вирішилося багато завдань. Організатори представили платформу для проведення конкурсу «МАН-Юніор Ерудит», яка почне працювати вже цього сезону. Розглянули робочі питання і шляхи їх вирішення. Учасники заходу представляли свої напрацювання під час реалізації Всеукраїнських інтерактивних конкурсів "МАН-Юніор Ерудит" та "МАН-Юніор Дослідник", ділилися своїми думками з приводу подальших планів. Усім учасникам організатори видадуть сертифікати, які засвідчать підвищення їх квалфікації. 







Чудове спілкування однодумців – педагогів, які надихають і надихаються, навіть в онлайн-форматі відбулося ефективно. Дякуємо всім небайдужим, хто присвятив свої вихідні цьому «педагогічному марафону», щоб розвиватися разом з нами.

Немає коментарів:

Дописати коментар