Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 18 червня 2020 р.

НОВЕ У ПІДВИЩЕННІ КВАЛІФІКАЦІЇ. ПРОЙДЕНО НАВЧАЛЬНИЙ КУРС ЕКСПЕРТІВ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ІНСТИТУЦІЙНОГО АВДИТУ

Сьогодні, 18 червня 2020 року, на базі Тернопільського міського інноваційно-методичного центру за активною участю Управління Державної служби якості освіти завершилося онлайн навчання першої групи з 30 педагогів, які обрані ДСЯО до залучення в майбутньому експертами до організації та проведення інституційного авдиту у закладах освіти.
Цьому передували три онлайн-сесії, де спікери ознайомили зі складовими інституційного авдиту, нормативно-правовою базою, правами та обов'язками членів експертної команди. Було запропоновано підготувати аналітичні матеріали, виходячи з власного досвіду та заповнивши робочі матеріали авдитора.
Крім того, слухачам запропоновано виконати 45 тестових питань та самостійно опрацювати надані методичні матеріали. На заключному онлайн-включенні команда привітала з успішним завершенням навчання, висловила готовність до їх пропозицій. Дякуємо Н.Моравській та Н.Волощук, І. Ящишин - керівникам управління ДСЯО в Тернопільській області та підрозділу, тренерам І.Ковалінській, Р.Брику, Д.Яценко за ефективну співпрацю та теплу атмосферу.
ПРОДОВЖЕННЯ БУДЕ....

Вітає з завершенням успішного навчання слухачів начальник управління ДСЯО в Тернопільській області Н.Моравська
Пояснює відповіді на тестові запитання начальник відділу моніторингу управління ДСЯО в Тернопільській обл. І.Ящишин

Ось такі сертифікати отримає кожен експерт

Немає коментарів:

Дописати коментар