Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 30 жовтня 2016 р.

КРОКС: перетасування, "гойдалки", повернення і перспективи....

29 жовтня 2016 року у ЗОШ І-ІІІ ст. № 10 м. Тернополя відбувся відкритий чемпіонат області Культурних, Розумних, Організованих, Кмітливих і Спритних (КРОКС) Було представлено 15 команд з Тернополя, Мельниця-Подільського, Заліщиків та Ананьєва Одеської області. Родзинкою цього традиційного заходу було й те, що він одночасно був і регіональним у ХХІV  чемпіонату України. На обласний чемпіонат прибула Голова ВДТО КРОКС О. Толстова, яка провела традиційний тест "Україна". Відбувалися особиста та командна першість. Щодо Заліщицького осередку, то він вперше за свою історію був представлений відразу трьома командами: "Гелаксі", "Фенікс" та "Сова". В особистій першості взяли участь 10 представників Заліщицького районного осередку КРОКСу.  Загальна кількість учасників особистої першості- 50. Найвище, 4 місце у підсумковій таблиці, виборов лідер "Гелаксі" Сендзюк Андрій, 6 - лідер "Сови" Шмиглик Ольга, чільну десятку замикала ще одна лідерка "Гелаксі" - Кукурудзяк Оксана. У другу десятку прогнозовано увійшли Гев'юк Марія та Гриник Остап - 16 та 19 місця відповідно.
Командна гра була жаркою та безкомпромісною... Відрадно, що всі три команди продемонстрували бійцівські якості та зуміли увійти у чільну десятку. Команда 5В класу (капітан Т. Книш, судді Т. Радзіх, М. Пукіш, гравці А. Навізівська, М. Сем'янів, І. Гнатяк, А. Угрин)    "Фенікс", яка після тривалої перерви,  знову заявила про себе стала у підсумку п'ятою.
Запеклою виявилася боротьба у трійці призерів. Упродовж останнього часу на змаганнях КРОКСу мінялися місцями "Гелаксі" (м. Заліщики), "Ейдос"(м. Мельниця-Подільський) та "ШБ" (м, Тернопіль). І на чемпіонаті області  різниця між першим та другим місцями  становила всього 9 балів. Чемпіоном області стала команда "Ейдос", а другими - "Гелаксі" (капітан А. Сендзюк, судді - Л. Николайчук, Л. Розновська, гравці О. Кукурудзяк, С. Костинюк, В. Кушнір, В. Дюжок).  І, нарешті, дебютанти цього турніру - "Сова" продемонструвала волю у боротьбі за високі місця і стала 7 (капітан О. Шмиглик, судді Д. Хандій, І. Якимчук, гравці М, Гев'юк, Ю. Угрин, О. Гриник, Р. Материнчук). Кожна команда була бодай один раз переможцем в окремих конкурсах, були прикрі невдачі, які гартують команди. Але всі залишились задоволеними і успішними, адже знайшли нових друзів, отримали досвід спілкування, мають мотивацію щодо подальших успіхів у виступах... Будемо очікувати з нетерпінням підсумкової таблиці чемпіонату України. Цей захід відбувся завдяки старання і підтримці батьків, відділу з питань освіти (завідувач Н. Підгребя), директору гімназії О. Войчишин, керівникам Н. Тимофійчук та В. Дякову.  І ще одне - діти постійно і самостійно тренувалися у будні і вихідні, просто без нагадувань, просто, щоб досягти високих результатів, а це безцінне...
Відбулося нагородження та вручення подарунків. До нових зустічей. А вони - не за горами, адже Кубок України буде проходити у Тернополі наприкінці січня - початку лютого 2017 року.
НЕВЕЛИЧКИЙ ФОТОЗВІТ









Немає коментарів:

Дописати коментар