Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 27 жовтня 2015 р.

І ЗНОВУ КРОКС...

17 жовтня у Тернополі на базі ЗОШ І-ІІІ ст. № 10 відбувався ХVI обласний чемпіонат КРОКСу та ХХІІІ Всеукраїнський чемпіонат КРОКСу. Класично відбувалась командна першість, у якій брали участь 10 команд. Заліщицький осередок представляли гімназисти четвертих класів - команди "Galaxy" та  "Made in Ukraine". У результаті напруженої боротьби перші вибороли призове третє місце, другі стали п'ятими. Відрадним є той факт, що команди ставали переможцями в окремих конкурсах і досягали високих результатів. Не зважаюючи на те, що гімназисти лише восьмикласники, вони на рівних змагалися зі старшими і залишили приємне враження в організаторів змагань: С. Беднарчука та В. Якимчука. В особистій першості серед 30 учасників 9-10 місце поділив Чокан Сергій, 11-12 - Тракало Анастасія, 13 Навізівська Анастасія.
Приємно, що за результатами Кубка Поділля, що проходив у вересні у Скалі-Подільській призером особистої першості став Сем'янів Максим.
Наступний  захід планується провести у березні 2016 року у Заліщиках - Чемпіонат області з УНІКУМУ пам'яті Ореста Квача.
Готуємося - буде гаряче...




Немає коментарів:

Дописати коментар