Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 27 жовтня 2015 р.

МАН: обласний семінар у Ланівцях

16 жовтня 2015 року відбувся обласний семінар відповідальних за роботу філій Малої академії наук України. Адміністратори навчального закладу - директор та заступник з навчально-виховної роботи ознайомили учасників семінару з досягненнями та роботою філії. Відзначили успішні виступи впродовж останніх років на обласному та заключному етапах конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН. Після знайомства відбулися відкриті заняття у секції "журналістики", "психології", "географії". Педагоги-викладачі продемонстрували роботу зі слухачами під час розгляду тем "Особливості інтерв'ю", "Увага та відчуття", "Теорії походження континентів". Були використані фрагменти відео, багато практичних вправ з розвитку уваги та спостережливості, робота у групах для виконання завдань.
На завершення відбувся виховний захід, присвячений дню святої Покрови, Дню козацтва, Дню захисника України та створення УПА у вигляді усного журналу. Особливо вразив спів дівчат: задушевний, чистий, чуттєвий... Історія пройшла повз нас і нікого не залишила байдужим. Так ми формуємо патріотів України.
Після практичної роботи був проведений директором Л. Мигайчук детальний аналіз ефективності діяльності філій. Леся Михайлівна зупинилася на проблемах і шляхах їх вирішення. Значну методичну допомогу надала у своєму виступі доцент Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка, кандидат філологічних наук М. Данилевич.
На завершення естафету передали Бережанам. Тому життя МАН в області продовжується... Далі буде....

Немає коментарів:

Дописати коментар