Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 20 листопада 2025 р.

РОЗРОБЛЯЄМО ЩОДЕННИЙ РАЦІОН

 Щоденні потреби у калоріях

Завдання: розрахуйте добові калорії, враховуючи рівень фізичних навантажень. Запишіть добову кількість калорій, які плануєте витратити.

Калорійність продуктів харчування та приготовлених страв

Завдання: розрахувати добовий раціон, виходячи з триразового харчування плюс один перекус.

Пам'ятаємо, що уся калорійність представлена у 100 г продуктів харчування чи приготовлених страв. 

Що здати наприкінці уроку?

Записи добової калорійності з рівнем фізичної активності.

Добове меню у розрізі:

Сніданок

Обід 

Вечеря

Перекус

1. Продукт харчування чи страва.

2. Його порційність у грамах.

3. Загальна кількість калорій.

4. Сума калорій сніданку, обіду, вечері, перекусу.

Висновок:



Немає коментарів:

Дописати коментар