Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 24 березня 2022 р.

НЕПРОСТІ ВІДПОВІДІ НА НЕПРОСТІ ПИТАННЯ

22 день активної фази російсько-української війни. 22 день українська нація бореться з "наймогутнішою армією" світу, яка вміє воювати тільки за рахунок чисельности. Тимчасово окуповані армією рф території незалежної України збільшуються. Перемовини української делегації з делегацією агресора поступово "просуваються". Але є аксіоми, які є ключовими для розуміння, що відбувається у контексті російсько-української війни. 

Перша, Україна для росії є і залишається "недодержавою", яка не має права існувати. І рф буде докладати зусилля для знищення незалежности України. 

Друга, будь-які документи, які підписані Україною та росією, будуть фіксувати перемир'я, а не мир, що автоматично стане підготовкою рф для нової війни з Україною. "не може бути в уяві рф двох країн - рф та України. Війна з Україною - це початок реалізації проєкту "русского міра" по "збиранню "ісконно русскіх земель". Безпеку буде мати та держава, яка знаходиться під ядерною парасолькою...." - ці тези, які висловлює Віталій Портников, є очевидними. А перспектива - подальша окупація та нищення України рф. 

Немає жодного історичного прикладу, коли російські війська, які увійшли на якісь території (читай "окупували території"), САМОСТІЙНО ЇХ ПОКИНУЛИ як виконання умов підписаного договору. Орда - війська рф і є орда - не мають достатньо сил, щоби захопити всію Україну. Тому після невдалих спроб політично, економічно підкорити Україну через різні проєкти, рф застосувала військову силу. Але її чисельність недостатня для реалізації амбітного проєкту, а супротив всієї української нації і Збройних Сил України є настільки активними та успішними, що пнх* потрібно перемир'я, для оргнанізації другої війни. 

Гібридність російсько-української війни полягає у тому, що "рф дипломатія" пропонує на перемовинах такі умови, що прийняття їх українською стороною означає втрату суверенітету чи неможливости його захисту...

По-друге, використання за взірцем нацистів "механізму салямі" - поступового поглинання території незалежної держави - України, створення та підтримання напруги воєнними злочинами проти цивільного  населення та інфраструктури. Це дає змогу говорити про те, що єдиним шляхом збереження незалежности держави Україна є знищення рф і найперше путінського режиму. В іншому разі - будуть наступні російсько-українські війни.

Що може допомогти Збройним Силам України та всім захисникам це реалізувати?

Подальші санкції проти рф, які змусять олігархів змінити (замінити) пнх* на іншу політичну фігуру. Але для цього необхідний час, щоб олігархи усвідомили цю необхідність.

Друге, вплив санкцій на соцільний добробут населення, яке з часом не буде мати що їсти і будуть або гуманітарні катастрофи, або головдні бунти, або те й інше разом взяте...

Третє, це боротьба ЗСУ та захисників України проти окупанта-агресора, бо тільки дії  України засвідчуватимуть нашу силу і це сприятиме подільшій підтримці світової спільноти. 

Але документ, який готуєть сторони, буде перемир'ям і загроза рф не зникне. Вона набуде диких варварських форм, коли на лівобережній Україні, Слобожанщині, Новгород-Сіверщині, Донбасі, Таврії будуть анклави окуповні агресором, де буде тотальний терор місцевого населення, а навколо будуть українські території з українською владою, але, які будуть постійно піддаватися нападам рф агресорів з анклавів. 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар