Загальна кількість переглядів сторінки

середа, 2 березня 2022 р.

РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА. БИТВА ЗА ЦІННОСТІ ТА БИТВА ЦІННОСТЕЙ

Росія ворог-агресор! Росія - це той монстр, який впродовж століть прагне утвердити свою зверхність і "доставити свої цінності - рабства та покори" всім, хто живе у межах її досяжности. При чому це робить у найбільш цинічний, найбільш жорстокий, найбільш підлий спосіб. По-імперськи, використовуючи принцип "розділяй та володарюй".

Росія живе ілюзіями, ілюзіями минулого. Хоч світ і далі розвивається та глобалізується, прагне розв'язувати у різний спосіб глобальні питання, але це ніяким чином не впливає на візію "руского  міра" і в агонії її реалізує у лицемірний, жорстокий, підлий спосіб. 

Не досягнувши завдання "бліцкрігу", завдяки консолідації українського суспільства, мужности та добрести, чести та геройства Збройних Сил України, територіальної самооборони, підрозділів Національної гвардії, Національної поліції, Служби Безпеки України, ворог розпочав ганебну, страшну практику руйнування цивільної інфраструктури - лікарень, шкіл, підприємств, які забезпечують нормальне функціонування населених пунктів, житлових районів, аеродромів, мародерства, вбивства мирних наших цивільних громадян, нищення пам'яток культури.  

Завдяки українській владі, всім небайдужим громадянам планети Земля ми, українці, відчуваємо вагому підтримку, яка допомагає вистояти, перемагати у складні часи. Ми, громадяни України,  вдячні кожному, хто небайдужий до нашої трагедії та катастрофи. Ми діємо спільно, молимося спільно, боремося і підтримуємо один одного. Ми - нація переможців, тих, хто протистоїть злу та насильству, тих, хто вірою та силою вбиває у домовину ворога цвяхи нашої сьогоднішньої та майбутньої перемоги над ворогом. І постійно закликаємо світову спільноту і надалі гуртуватися разом з нами і підтримувати у складний час у різний спосіб. 

Ми - вільна нація, на вільній землі! Ми обороняємо та захищаємо нашу державу! Ми єдині у прагнені залишатися вільними та творити власну державу, власне майбутнє.... Творити та розвивати власні цінності - цінности Правди та Бога, цінности Свободи.   

З нами Бог та Україна! З нами Правда та Світ! Ми перемагаємо та переможемо! Слава нації! Смерть ворогам! Слава Україні!  

Немає коментарів:

Дописати коментар